Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar, giet ze af en
snijd ze in dikke plakken.
Bak de knoflook 2 minuten in de olie, voeg het gehakt toe en bak het
rul.
Voeg de kaneel, oregano en wijn toe en laat het geheel 10 minuten
sudderen.
Breng op smaak met zout en peper.
Kook de tuinbonen in water met zout volgens de aanwijzingen op de
verpakking gaar en giet ze af.
Snijd de artisjokharten in vieren.
Bereid van het zakje sauspoeder met de melk een dikke saus en roer de
kaas
erdoor.
Vul de ovenschaal met lagen aardappel, gehakt, tuinbonen en artisjok en
schenk er de kaassaus over.
Laat de ovenschotel in het midden van de oven in 20 minuten bruin kleuren.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |