Super snel gerecht. Vegatarische kipstukjes met knapperige sugar snaps in sojasaus. Serveren met pandangrijst.
Aantal personen: 2
15 min bereiden
300 gram Vegetarische kip stukjes
250 gram Sugar snaps
3 eetlepel Ketjap manis
1,5 eetlepel sesamzaad
1 knoflookteentje
Olijfolie
Neem een kleine hapjespan en rooster de sesamzaadjes tot dat ze een lichte verkleuring vertonen.
Doe ondertussen de kipstukjes in een kom en voeg de Ketjap Manis toe.
Was de sugarsnaps en verwijder de puntjes en eventuele de draden.
Pers de knoflook en fruit deze in de olijfolie 2 minuten aan op middel vuur.
Voeg de kipstukjes en de sugar snaps toe en schep dit goed om in de pan.
Voeg daarna de geroosterde sesamzaadjes toe en schep opnieuw goed om.
Verwarm het geheel +/- 5 minuten.
Bron/inzender: Mathieu
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |