Sjoerkoro Caribbean (Caribbische zuurkool met Masterbeef)
Aantal personen: 4Bereidingstijd: 50 minuten.
Ingrediënten
250 gram Masterbeef
500 gram zuurkool
4 aardappelen
2 eetlepels tomatenpuree
300 ml water
50 gram boter
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
1 laurierblad
Bereidingswijze: Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te
ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in
blokjes. Verhit de boter en roerbak de Masterbeef, de in stukken gesneden
aardappelen en de tomatenpuree 5 minuten. Proef de zuurkool en spoel het
met koud water af tot het op smaak is; woel het daarna los met een vork.
Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) en het laurierblad toe en na
enkele minuten de zuurkool; hierna na enkele minuten het water toevoegen
en het geheel zachtjes laten stoven totdat de aardappelen gaar zijn.
Bereiden
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Jhienga Tarkari (garnalengerecht)
Dawet (tropische verrassing)
Chicken Javaan (Surinaams-Javaanse kip)
Belegde Bara (peulvruchtensnack met beleg)
Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)