Aantal personen: 4
25 minuten.
6 eetlepels Faja Lobi Bami
2 theelepels Exotimex Knoflook
2 theelepels Faja Lobi Pinda-Sat
ésaus
1 Madam Jeanette peper
250 gram kip
10 eetlepels olie
2 takken selderij
1 theelepel tomatenpuree
1/2 ui
200 gram groentemix
500 gram macaroni
Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten; kip
hieraan toevoegen en bakken tot het gaar is. Bami (Roerbakmix),
Pinda-Sat
ésaus en tomatenpuree toevoegen en omscheppen. Vervolgens de
groentemix toevoegen en het geheel enkele minuten roerbakken; macaroni
volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden en samen met de
selderij toevoegen en het geheel 5-10 minuten op zacht vuur omscheppen.
Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveer de Macaroni eens met o.a. Drumsticks, Kippenbouten,
Kip-Rollade, Kippenlevertjes met aardappelsticks.
Variatietip: In plaats van kip kan ook ander vlees worden gebruikt o.a. Masterbeef.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |