Alu Gosh Soerwa Me (gekookte aardappel in vlees met jus)

Alu Gosh Soerwa Me (gekookte aardappel in vlees met jus)

Alu Gosh Soerwa Me (gekookte aardappel in vlees met jus)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten.

Ingrediënten

1 potje Exotimex of Faja Lobi Chicken Javaan (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
4 lente-uitjes
250 gram champignons
12 aardappels
1 rode paprika
500 gram kipfilet
1 kopje water

Bereiden

Aardappels in ruim water gaar koken.
Olie verhitten, kipfilet toevoegen en bakken tot het vlees gaar is.
Chicken Javaan (roerbaksaus) en het water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de paprika, de champignons en de lente-uitjes toevoegen.
Serveertip: De gekookte aardappels serveren met het vleesgerecht; schenk de jus over de aardappels.

Variatietip: Bereid dit gerecht eens met Exotimex Sranang Foroe (roerbaksaus). Voeg 1 eetlepel Kotomisi Cocosmelk toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus