Sate

Sate

Sate

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten.

Ingrediënten

Faja Lobi Losie Foroe (marinade)
Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
Faja Lobi Pinda-Satésaus
500 gram kipfilet

Bereiden

Het vlees in kleine vierkante blokjes snijden en vervolgens één nacht van te voren in de Losie Foroe (marinade) marineren ; gebruik per 250 gram vlees 5 eetlepels Losie Foroe (marinade). Daarna de stukken vlees rijgen aan de satéstokjes en rondom grillen of roosteren tot het vlees gaar is.
Serveertip: Serveren met o.a. Faja Lobi Pinda-Saté saus, Nasi Goreng, Moksie Alesie, Tjauw-Min, Spaghetti.

Variatietip: Probeer eens saté van varkensvlees, garnalen of vis.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus