Snijd de kipfilets in dunne reepjes.
Maak de venkel schoon, halveer hem en snijd hem in dunne reepjes.
Pel de knoflook.
Breng in een pan 11/2 liter water aan de kook en verkruimel de
bouillontabletten erboven.
Verhit de wok en laat de olie over de panbodem uitvloeien.
Doe de kip in de wok, pers de knoflook erboven uit en roerbak het geheel
± 2 minuten.
Schenk de bouillon in de wok en voeg de reepjes venkel en de rozemarijn
toe (houd 4 takjes achter voor de garnering).
Leg het deksel op de wok en laat de bouillon op laag vuur ± 10
minuten trekken.
Neem de rozemarijn uit de bouillon en roer de vermout erdoor.
Verdeel de bouillon over 4 diepe borden en leg in elk bord een takje
rozemarijn.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |