Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Mediterranebleekselderij

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 struik bleekselderij
1 rode ui
1 teentje knoflook
4 takjes tijm
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomaatblokjes (400 g)
zout, (versgemalen) peper

Bereiden

Haal de stengels van de bleekselderij los, maak ze schoon en snijd ze
schuin in stukjes.
Pel de ui, halveer hem, snijd hem in dunne partjes en haal de reepjes ui
los.
Pel de knoflook en snijd hem in plakjes.
Ris de tijmblaadjes van de takjes.
Verhit de wok tot gloeiendheet en laat de olie over de panbodem
uitvloeien.
Roerbak de bleekselderij en de ui ± 2 minuten, voeg de knoflook en
de tijm toe en roerbak alles nog ± 2 minuten.
Giet de tomaatblokjes af, doe ze in de wok en verwarm het groentemengsel
nog 5-10 minuten tot de bleekselderij beetgaar is.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer dit gerecht bij gegrilde vis.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gehaktballen metpaprika-yoghurtsaus
Varkensreepjes metpaddestoelen uit de wok
Soto ajam (maaltijdsoep metkip)
Roergebakken prei metlamsvlees
Roergebakkensperziebonen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes