Haal de stengels van de bleekselderij los, maak ze schoon en snijd ze
schuin in stukjes.
Pel de ui, halveer hem, snijd hem in dunne partjes en haal de reepjes ui
los.
Pel de knoflook en snijd hem in plakjes.
Ris de tijmblaadjes van de takjes.
Verhit de wok tot gloeiendheet en laat de olie over de panbodem
uitvloeien.
Roerbak de bleekselderij en de ui ± 2 minuten, voeg de knoflook en
de tijm toe en roerbak alles nog ± 2 minuten.
Giet de tomaatblokjes af, doe ze in de wok en verwarm het groentemengsel
nog 5-10 minuten tot de bleekselderij beetgaar is.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer dit gerecht bij gegrilde vis.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |