Wild zwijnsrollade met rode wijn

Wild zwijnsrollade met rode wijn

Wild zwijnsrollade met rode wijn

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 wild zwijnsrollade
1 ui
1 winterwortel
peterselie
1 laurierblaadje
1 theelepel tijm
1 theelepel kruidnagelpoeder
6 jeneverbessen
1/2 liter bouillon of rode wijn
100 gr boter
zout, peper

Bereiden

Verwarm de boter in een braadpan en bak de rollade hierin rondom
bruin.
Voeg alle ingrediënten toe en leg het deksel schuin op de pan.
Braad het geheel 60-75 minuten, afhankelijk van de dikte en het gewicht
van de rollade.
Neem de rollade uit de pan, laat deze even afkoelen en snijd hem in
plakken.
Maak jus door water aan het braadvocht toe te voegen.
Lekker met groentemix, stoofpeertjes en gekookte krieltjes.

Tip: Braad de rollade een dag van tevoren en snijd hem koud in dunne
plakjes. Serveer deze bij de lunch.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus