Aantal personen: 4
1 wild zwijnsrollade
1 ui
1 winterwortel
peterselie
1 laurierblaadje
1 theelepel tijm
1 theelepel kruidnagelpoeder
6 jeneverbessen
1/2 liter bouillon of rode wijn
100 gr boter
zout, peper
Verwarm de boter in een braadpan en bak de rollade hierin rondom
bruin.
Voeg alle ingrediënten toe en leg het deksel schuin op de pan.
Braad het geheel 60-75 minuten, afhankelijk van de dikte en het gewicht
van de rollade.
Neem de rollade uit de pan, laat deze even afkoelen en snijd hem in
plakken.
Maak jus door water aan het braadvocht toe te voegen.
Lekker met groentemix, stoofpeertjes en gekookte krieltjes.
Tip: Braad de rollade een dag van tevoren en snijd hem koud in dunne
plakjes. Serveer deze bij de lunch.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |