Aantal personen: 4
100 gr peultjes
100 gr taugé
1/2 rode paprika
4 eetlepels gezouten cashewnoten
zout, peper
4 zalmmoten á ± 125 gr
2 eetlepels zonnebloemolie
aluminiumfolie
Verwarm de oven voor op 225°C.
Haal de peultjes af en was ze.
Was de taugé.
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het
vruchtvlees in repen.
Leg 4 stukken aluminiumfolie naast elkaar, verdeel er de
groenten en de cashewnoten over en bestrooi de groenten met
zout en peper.
Leg de zalmmoten op de groenten en besprenkel ze met
zonnebloemolie.
Bestrooi de zalm met zout en peper, vouw het folie dicht en
Laat de vis midden in de oven in ± 20 minuten gaar
worden.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |