Venkel, bleekselderij en knoflook in soeppan leggen.
Wijn, fond en 400 ml water erbij schenken en geheel zachtjes aan de kook brengen.
Bouillon afgedekt 20 minuten laten trekken.
Bouillon boven een andere pan zeven ( groenten wordt niet gebruikt).
Bouillon op smaak brengen met sojasaus, citroensap en eventueel wat zout en peper.
Bouillon snel laten afkoelen en tot gebruik in koelkast bewaren.
Bouillon opnieuw verwarmen.
Garnalen met zalm en tuinkers mengen( op foto soep alleen met zalm.
Vis garnituur over 4 borden verdelen.
Hete bouillon in theepot schenken.
Borden op tafel zetten, dan bouillon erover schenken.
Opmerking:
De visbouillon was wat vlak van smaak.
Een volgende keer zal ik de visbouillon hoger op smaak maken door tijdens het koken wat garnalenschillen mee te koken.
P.P.
240 Kcal.
10 gr vet
22 gr eiwit
3 gr koolhydraten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |