Taaitaai 3

Taaitaai 3

Taaitaai 3

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr vloeibare honing
1 ei
350 gr bloem
2 mespuntjes bakpoeder
1 eetlepel speculaaskruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
1 ei (voor een glimmende kleur)

Bereiden

Vermeng de honing en het ei, voeg de overige ingrediënten toe, kneed
er een soepel deeg van en laat dit in de koelkast 1 uur opstijven.
Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak tot een 1 cm dikke lap
uit en steek of snijd hier figuren uit.
Doe de over taaitaai op een ingevette bakplaat en bak ze in een hete
oven
(200°C) in 10-15 minuten gaar.
Voor een glimmende kleur kunt u er opgeklopt ei over strijken.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus