Aantal personen:
250 gr vloeibare honing
1 ei
350 gr bloem
2 mespuntjes bakpoeder
1 eetlepel speculaaskruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
1 ei (voor een glimmende kleur)
Vermeng de honing en het ei, voeg de overige ingrediënten toe, kneed
er een soepel deeg van en laat dit in de koelkast 1 uur opstijven.
Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak tot een 1 cm dikke lap
uit en steek of snijd hier figuren uit.
Doe de over taaitaai op een ingevette bakplaat en bak ze in een hete
oven
(200°C) in 10-15 minuten gaar.
Voor een glimmende kleur kunt u er opgeklopt ei over strijken.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |