Schnitzel (4 personen)

Schnitzel (4 personen)

Schnitzel (4 personen)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 schnitzels, ongepaneerd
zout, peper
bloem
geclarifeerde boter en olie
eiwit
paneermeel

Bereiden

1.Schnitzels kruiden met peper en zout.

2.Schnitzels door de bloem halen.

3.Afkloppen.

4.Door losgeslagen eiwit halen en door de paneermeel halen.

5.Deze activiteiten net voor het bakken uitvoeren.

6.Schnitzels bakken in "diep vet" ( = boter en olie), de schnitzel moet zwemmen!

Tips

7.Geclarifeerde boter is opgekookte boter, die wordt afgeschuimd. Het vet wordt in een andere bak overgegoten, achterblijft de vaste stoffen en het water.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus