Gegrilde kalfsentrecote met paprikasaus en Java tabak

Gegrilde kalfsentrecote met paprikasaus en Java tabak

Gegrilde kalfsentrecote met paprikasaus en Java tabak

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 kalfsentrecotes
200 g paprika
200 g uien
125 cc glace de viande
0,5 ltr room
p&z
roomboter
Java tabak

Bereiden


  1. Snijd de uien en paprika in brunoise.
  2. Fruit ze aan en voeg de glacé toe.
  3. Reduceren en de room toevoegen.
  4. Opnieuw reduceren.
  5. Zeven en de ui en paprika cutteren.
  6. Aan de saus toevoegen.
  7. Opkoken, Java tabak toevoegen en enkele seconden mee laten trekken.
  8. Passeren.
  9. Op smaak brengen.
  10. Monteren.
  11. Gril de entrecote rosé.
  12. Trancheren en op de paprikasaus dresseren.

Recept van de Bottermarck in Kampen. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus