Scones

Scones

Scones

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kg zelfrijzend bakmeel
375 gram boter
zout
6 el suiker
4 eieren
175 ml yoghurt

Bereiden

1.Meng het bakmeel, de suiker en het zout door elkaar.

2.Snijd de boter door het meel.

3.Klop de 3 eieren met de yoghurt los en meng dit door het deeg.

4.Kneden tot een samenhangend deeg, uitrollen tot ca. 1 cm dik, uitsteken en op een ingevette bakplaat leggen en ca. 10 minuten laten rusten.

5.Bestrijken met een losgeklopt ei en bak ze in het midden van een oven van 220° c in ca. 15-20 min gaar.

Dresseren:

6.Serveren met slagroom en jam.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes