Aantal personen: 4
1 kg zelfrijzend bakmeel
375 gram boter
zout
6 el suiker
4 eieren
175 ml yoghurt
1.Meng het bakmeel, de suiker en het zout door elkaar.
2.Snijd de boter door het meel.
3.Klop de 3 eieren met de yoghurt los en meng dit door het deeg.
4.Kneden tot een samenhangend deeg, uitrollen tot ca. 1 cm dik, uitsteken en op een ingevette bakplaat leggen en ca. 10 minuten laten rusten.
5.Bestrijken met een losgeklopt ei en bak ze in het midden van een oven van 220° c in ca. 15-20 min gaar.
Dresseren:
6.Serveren met slagroom en jam.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |