Kip-pestococktail met asperges

Kip-pestococktail met asperges

Kip-pestococktail met asperges

Aantal personen: 8-

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3 stukjes gerookte kip, samen ± 500 gr
pijnboompitjes
1 pot olijvonaise of mayonaise
1 potje pesto
olijfolie
een scheutje whisky
2 blikjes of potjes asperges
sla en kerstomaatjes om te garneren

Bereiden

Snijd de kip in kleine dobbelsteentjes.
Laat de asperges uitlekken en snijd ze in stukjes.
Rooster de pijnboompitjes.
Verdun 1/2 pot mayonaise met olijfolie en wat uitlekvocht en sherry tot
een niet te dunne saus en meng hier de kip en naar smaak pesto door.
Serveer in een bokaal op een blad sla met 1-2 kerstomaatjes en strooi de
pijnboompitjes erover.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus