Aantal personen: 4
25 gr boter
1 fijngehakt uitje
250 gr champignons in plakjes
40 gr bloem
2 theelepels zout
1/2 theelepel peper
1 theelepel nootmuskaat
8 kipfilets
1 1/2 dl kippenbouillon
3/4 dl port
1 1/2 dl slagroom
Fruit de ui en de champignons 5 minuten in de boter en haal ze uit de
pan.
Zeef de bloem met de kruiden en haal de stukken kip erdoor.
Leg deze in de pan en braad ze aan alle kanten in ± 15 minuten
bruin.
Giet de bouillon en de port erbij en voeg de ui en de champignons toe.
Laat alles afgedekt in 20-25 minuten gaar stoven.
Roer de room erdoor en verwarm even.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |