Aantal personen: 4
20 minuten.
1 potje
Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
250 gram hamlappen
1 prei
100 gram champignons
1 kleine winterwortel
400 gram Kotomisi Rijst
olie
250 gram roerbakgroente (voorgesneden)
4-5 eetlepels olie verhitten; roerbak alle ingrediënten
(fijngesneden), behalve de Chicken Parramaribo (roerbaksaus) en de rijst,
gedurende 8 minuten; voeg hierna de Chicken Paramaribo (roerbaksaus) toe
en laat het geheel 5-7 minuten op matig vuur sudderen, voeg vlak voor het
serveren 400 gram gekookte Kotomisi rijst toe, schep het geheel goed
om.
Serveertip: Serveren met Chicken Masala Grill.
Variatietip: Combineer dit gerecht eens met Faja Lobi Pinda-
Saté saus.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |