Papaya-gambasalade

Papaya-gambasalade

Papaya-gambasalade

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3 grote papaya‘s
1 eetlepel citroensap
1 theelepel geraspte mierikswortel (potje)
mosterd
3 eetlepels olie
18 gekookte en gepelde gamba‘s
2 gekookte en ongepelde gamba‘s
2 plakjes limoen

Bereiden

Schil de papaya‘s, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in niet te
kleine blokjes.
Doe het citroensap, de mierikswortel, een mespunt mosterd en de olie in
een schaal, roer het geheel tot een sausje en schep er de papayablokjes en
de gepelde gamba‘s door.
Garneer met de plakjes limoen en de ongepelde gamba‘s en serveer de salade
Koel.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus