Driekleurenpaprikasalade

Driekleurenpaprikasalade

Driekleurenpaprikasalade

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 rode, 1 groene en 1 gele paprika
2 tomaten
olijfolie
zeezout

Bereiden

Was de paprika‘s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in ringen.
Was de tomaten, verwijder de harde kernen en snijd ze in plakjes.
Schik de paprikaringen en de tomaten om en om in een lage schaal.
Sprenkel er wat olijfolie over en strooi er naar smaak zout over.
Lekker bij wat zwaardere (pasta)gerechten.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus