Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gebakken schol met druivendressing

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

4 eetl. bloem
600 gr scholfilet
zout & peper
1 dl olie
1 portie druivendressing ( zie recept bij sausjes)

Bereiden

Bloem op bord strooien.
Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper.
Vis door bloem wentelen
Overtollige bloem afschudden.

In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 tot 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren.
Schol over 4 borden verdelen.
Naast schol een eetlepel druiven dressing scheppen.
Rest van de dressing apart serveren,

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gerookte zalm met bleekselderij en champignons
Kruidigevisschotel
Preischotel met tonijn
Hele zalm uit de oven
Gamba's op een bedje van groenten

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes