Olie verhitten, kip toevoegen en bakken tot het vlees lichtbruin en gaar
is. Snesie Foroe (roerbakmix), tomatenpuree, selderij, knoflook en peper
toevoegen en 5 minuten roerbakken; water toevoegen, het geheel goed
omscheppen en enkele minuten in gesloten pan laten sudderen tot de jus de
gewenste dikte heeft. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Zuurgoed of Gebakken Banaan, Kotomisi rijst,
Nasi Goreng, Moksie Alesie, Spaghetti.
Serveer als groenten kouseband of groene spitskool.
Variatietip: Voeg paprika, kouseband, wortel en broccoli tijdens het roerbakken toe. Probeer Snesie Foroe ook eens met braden, grillen, roosteren, gourmetten, barbecuen, fonduen.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |