Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Nasi Goreng met Bakkeljauw

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten.

Ingrediënten

200 gram Faja Lobi Bakkeljauw
3 eetlepels Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
3 theelepels Faja Lobi Knoflook
3 kopjes
Kotomisi Rijst
3 theelepels tomatenpuree
15 eetlepels olie
100 gram doperwten
3 takken selderij
1/2 ui

Bereiden

Rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking gaarkoken.
Onthuidt de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. Olie verhitten, bakkeljauw hierin lichtbruin bakken, hieraan toevoegen knoflook, ui, peper en 3-4 minuten roerbakken; Nasi Goreng (roerbakmix), tomatenpuree, doperwten en selderij toevoegen en omscheppen; de rijst hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken. Eventueel zout naar smaak toevoegen Serveertip: Serveren met o.a. spiegelei, tomaat, komkommer,
Ei-Sliertjes,
Kouseband,
Gebakken Banaan,
Zuurgoed.
Variatietip: Serveer eens met Faja Lobi Pinda-
Saté saus.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pom met Tahoe (Surinaams ovenschotel)
Jhienga Tarkari (garnalengerecht)
Gritibana Soep met Cocosmelk (soep van bakbanaan met cocosmelk)
Kip-Rollade
Nasi Goreng met Quorn

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes