Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Murgie Tarkari Masala (kip met kool in masala)

Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 30 minuten.

Ingrediënten

5 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
1 Madam Jeanette peper
2 theelepels Masala
4 theelepels Exotimex Knoflook
1 kilo witte kool
3 theelepels tomatenpuree
1 theelepel gemalen komijnzaad
300 gram kipfilet
2 kopjes water
15 eetlepels olie
1 ui
zout

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten, daarna kip toevoegen en bakken tot het gaar is; Kip in Masala (marinade), masala, tomatenpuree en komijn toevoegen, goed omscheppen, vervolgens de kool (in fijne stukjes gesneden) toevoegen en 5 minuten roerbakken. Tenslotte het water toevoegen en het geheel 25 minuten zachtjes laten sudderen; tussentijds enkele malen omscheppen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst,
Zuurgoed.

Variatietip: Varieer de witte kool met spitskool.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tamarinde - Drink
Ghoegrie (gebakken Surinaamse kikkererwten)
Murgie Masala Nickerie (kip in masala Nickerie)
B.B. met R. (bruine bonen met rijst)
Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes