Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
500 gram kipfilet
1 kleine ui
1 kopje water
200 gram voorgekookte krieltjes
100 gram sperziebonen
8 roti‘s of 400 gram rijst

Bereiden

Olie verhitten. Kipfilet en de ui (gesnipperd) toevoegen en enkele minuten roerbakken. Chicken Masala (roerbaksaus), het water, de krieltjes en de sperziebonen toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti,
Kotomisi Rijst. Garneer de rijst met stukjes bieslook en het vlees met stukjes rode paprika. Variatietip: Vervang de sperziebonen met Kouseband. In plaats van kipfilet kan ook eendenborstfilet of lamsvlees worden gebruikt. Varieer de krieltjes met voorgesneden aardappelen in partjes. Combineer dit gerecht met hardgekookte eieren.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Moksie Alesie Special
Cassave Soep
Snesie Foroe (Surinaams-Chinees kipgerecht)
Baka Jhienga (gefrituurde garnalen)
Orgeade - Drink

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes