Olie verhitten; aardappelen in lange stukjes snijden, in de olie
lichtbruin bakken en afscheppen. Vervolgens ui, knoflook en peper in de
olie lichtbruin fruiten, daarna de gebakken aardappelen, kouseband,
Kouseband -Mix, suiker, komijn, tomatenpuree toevoegen en omscheppen. Na
enkele minuten het water toevoegen en het geheel 30 minuten op zacht vuur
laten sudderen. Eventueel zout naar smaak toeoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst, Zuurgoed, Gebakken Banaan.
Variatietip: Serveer dit gerecht met
Surinaams Puntje of met ander brood; schenk eventueel Exotimex Mastersauce
over het beleg.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |