Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel
het daarna met koud water goed af en snijdt het in langewerpige
lapjes.
Meng 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) met de tomatenpuree, het
gemberbolletje, de worchestershiresaus en de oregano; marineer de
Masterbeef lapjes hierin 30 minuten of één dag tevoren.
De oven op 200 graden voorverwarmen, leg de Masterbeef lapjes naast elkaar
in de ovenschaal, schenk de marinade er overheen en bak het in circa 1 uur
gaar.
Serveertip: Serveren met stokbrood en een gemengde salade.
Variatietip: Voeg Faja lobi
Sweet Chili Sauce naar smaak toe.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |