Fusilli Blanda

Fusilli Blanda

Fusilli Blanda

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten.

Ingrediënten

1 potje Exotimex of Faja Lobi Chicken Javaan (roerbaksaus)
100 gram maïs
100 gram doperwten
250 gram champignons
250 gram fusilli
1 kopje water
1 kleine ui
500 gram kipfilet
5 eetlepels olie

Bereiden

Bereid de fusilli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Olie verhitten. Kipfilet en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen en bakken tot het vlees gaar is. Chicken Javaan (roerbaksaus) en het water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de maïs, doperwten en de champignons toevoegen.
Serveertip: Serveer de fusilli met het kipgerecht.

Variatietip: Vervang de maïs en de doperwten met 1 kleine blik sperziebonen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus