Ei-Sliertjes

Ei-Sliertjes

Ei-Sliertjes

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

5 minuten.

Ingrediënten

3 theelepels maïzena
1 eetlepel water
mespunt zout
1 druppel gele kleurstof
2 eieren
2 eetlepels olie

Bereiden

Maïzena, water, zout, eieren en kleurstof met elkaar klutsen tot een glad beslag. Olie in koekenpan verhitten, giet voldoende eiermengsel in de pan, laat het over de gehele bodem uitlopen en bak het aan weerszijden goudbruin. De gebakken ei oprollen en in dunne reepjes snijden.
Serveertip: Serveren met o.a. Nasi Goreng, Moksie Alesie, Masoesa-Alesie, Tjauw-Min, Spaghetti.

Variatietip: Voeg aan de eimengsel peper, selderij en ui toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus