Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Doksa Masala (eendenborstfilet in masala)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten.

Ingrediënten

Kotomisi Cocosmelk
350-400 gram eendenborstfilet
3 sjalotjes
2 theelepels tomatenpuree
1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
8 eetlepels olie
1 1/2 - 2 kopjes water
100 gram kouseband

Bereiden

Olie verhitten, eendenbrostfilet (in stukjes gesneden) en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en enkele minuten bakken; vervolgens Chicken Masala (roerbaksaus), tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Voeg het water toe en het geheel, onder af en toe omscheppen, 30 minuten met deksel op de pan op matig vuur stoven. De laatste 10 minuten de kouseband (schuin gesneden) toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti, Kotomisi Rijst, Surinaams Puntje.

Variatietip: Voeg 2 eetlepels Kotomisi Cocosmelk toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Snesie Mie
Nasi Goreng met Garnalen
Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)
Masterbeef Kronto Merkie (Masterbeef met cocosmelk en snijbonen)
Masterbeef met Bakbanaan

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes