Aantal personen: 4
35 minuten.
Kotomisi Cocosmelk
350-400 gram eendenborstfilet
3 sjalotjes
2 theelepels tomatenpuree
1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
8 eetlepels olie
1 1/2 - 2 kopjes water
100 gram kouseband
Olie verhitten, eendenbrostfilet (in stukjes gesneden) en de sjalotjes (in
stukjes gesneden) toevoegen en enkele minuten bakken; vervolgens Chicken
Masala (roerbaksaus), tomatenpuree toevoegen en enkele minuten
roerbakken.
Voeg het water toe en het geheel, onder af en toe omscheppen, 30 minuten
met deksel op de pan op matig vuur stoven. De laatste 10 minuten de
kouseband (schuin gesneden) toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti, Kotomisi Rijst, Surinaams Puntje.
Variatietip: Voeg 2 eetlepels Kotomisi Cocosmelk toe.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |