Doksa Masala (eendenborstfilet in masala)

Doksa Masala (eendenborstfilet in masala)

Doksa Masala (eendenborstfilet in masala)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

35 minuten.

Ingrediënten

Kotomisi Cocosmelk
350-400 gram eendenborstfilet
3 sjalotjes
2 theelepels tomatenpuree
1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
8 eetlepels olie
1 1/2 - 2 kopjes water
100 gram kouseband

Bereiden

Olie verhitten, eendenbrostfilet (in stukjes gesneden) en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en enkele minuten bakken; vervolgens Chicken Masala (roerbaksaus), tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Voeg het water toe en het geheel, onder af en toe omscheppen, 30 minuten met deksel op de pan op matig vuur stoven. De laatste 10 minuten de kouseband (schuin gesneden) toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti, Kotomisi Rijst, Surinaams Puntje.

Variatietip: Voeg 2 eetlepels Kotomisi Cocosmelk toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus