Chicken Paramaribo (zoet-pikante kip)

Chicken Paramaribo (zoet-pikante kip)

Chicken Paramaribo (zoet-pikante kip)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20minuten.

Ingrediënten

200 gram broccoli
1 kleine ui
500 gram kipfilet
5 eetlepels olie
1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
1 gele paprika

Bereiden

Snijd de kipfilet in langwerpige stukken en kruid die met de Chicken Paramaribo (roerbaksaus).
Olie verhitten, kipfilet en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de broccoli en paprika toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Kotomisi Rijst, Exotimex Rédie Bere Kroepoek, Zuurgoed.
Gebruik als verfrisser Parbo Bier.

Variatietip: Gebruik drumsticks of kippenbouten in plaats van kipfilet.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus