Cassave Soep

Cassave Soep

Cassave Soep

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

70 minuten.

Ingrediënten

400-500 gram Cassave
100 gram Masterbeef
2 liter water
1 kleine ui
4 pimentkorrels
1 verse peper
250 gram soepvlees
2 bouillonblokjes
2 takken selderij
1 laurierblad

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes.
Trek bouillon van Masterbeef, het vlees en de kruiden.
De cassave ontdooien, in kleine stukjes snijden, en mee laten koken tot die gaar is. Maak de soep op smaak af.
TIP: in plaats van cassave kan ook Chinese tajer of napi worden gebruikt.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus