Botoe

Botoe

Botoe

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten.

Ingrediënten

of Faja Lobi Losie Foroe (marinade)
Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
of Faja Lobi Moksie Metie (marinade)
4 kippenbouten
boter

Bereiden

De gekozen marinade aan de kippenbouten toevoegen tot die ondergedompeld zijn en één nacht laten marineren. Leg op elke kippenbout een klontje boter en bak ze daarna in de oven op 175-200 graden gaar; de kippenbouten kunnen ook worden gegrild of geroosterd.
Serveertip: Serveren met o.a. Nasi Goreng, Tjauw-Min, Moksie Alesie.

Variatietip: Probeer het vlees eens te grillen of te roosteren; het vlees smaakt dan nog lekkerder.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus