Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Wrap met spinazie, feta en tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 tortilla‘s doorsnee 25 cm (kant -en klaar in een pak)
500 gr diepvries bladspinazie
2 eetl zwarte olijven zonder pit
150 gr feta
1 eetl olijfolie
1 eetl honing
1 eetl paprikapoeder
versgemalen peper
zout
2 eetl pijnboompitten

Bereiden

Voorbereiden:
Leg de tortilla‘s even in en warme oven of anti-aanbakpan zodat ze warm en soepel worden. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron of in een pannetje. Druk in een zeef het vocht uit de spinazie. Hak de olijven fijn. Verkruimel de feta.
Bereiden:
Roerbak de spinazie met de gehakte olijven in de olijfolie. Schep de honing, paprikapoeder, peper, zout en feta erdoor. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin. Verdeel de spinazievulling over de tortilla‘s.
Vouw ze tot een puntvormig zakje.
Serveer ze rechtop in glazen of in hoge bakjes en strooi de pijnboompitten over de vulling. Serveer met een tomatensalade.

Bereidingstijd: circa 20 minuten.

Tip:
In plaats van gehakte olijven zijn gehakte gedroogde tomaten op olie ook heel lekker.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Vruchtenwraps met sinaasappelcreme
Shoarmawrap met komkommersalsa
Pannenkoekwrap met champignonvulling
Wraps van omeletjes, sla en gerookte zalm
Tonijnwraps met avocado

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes