Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kruidenpannenkoekjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 eieren
zout
80 gr bloem
1 tl mosterd
1,6 dl melk
3 el fijngesneden kruiden (bieslook,peterselie,dille)

Bereiden

Klop 2 eieren los met een snufje zout. Voeg 80 gr bloem, 1 tl mosterd en 1,6 dl melk toe en roer tot een glad beslag. Laat het beslag circa 30 minuten rusten. Roer er dan 3 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, dille) door. Bak in een koekenpan van ongeveer 12 cm doorsnede steeds in een beetje boter 8 pannenkoekjes.

Tip: Samen met een frisse groene salade is dit een heerlijk hoofdgerecht.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Shoarmawrap met komkommersalsa
Pannenkoekwrap met champignonvulling
Javaanse wraps met mango en cashewnoten
Wrap met spinazie, feta en tomaat
Pita wrap met gegrilde kip en komkommer

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes