Snijd de onderkantjes van de asperges, schil de witte asperges en snijd
alle asperges schuin in stukken van 4 cm.
Maak het lente-uitje schoon en snijd het eveneens in stukken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de witte asperges en de lente-uitjes
hierin 1 minuut.
Voeg de groene asperges toe en roerbak nog 4 minuten.
Voeg de garnalen toe en schep even om.
Schenk er de sojasaus, de saké en enkele eetlepels water bij en
laat de asperges op laag vuur beetgaar worden (het vocht zal dan geheel
zijn verdampt).
Breng de asperge-garnalenschotel op smaak met sesamolie, peper en zout en
roer er de geschaafde amandelen door.
Serveer met gekookte rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |