Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Indischespruitjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 bosuitjes
300 gr spruitjes
1 rode paprika
1 eetlepel Bakolie (fles á 250 ml, Sense)
1 zakje mix voor tjap-tjoy (60 gr, Conimex)
75 gr taugé

Bereiden

Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in schuine stukken van ± 11/2
cm.
Maak de spruitjes schoon en was ze.
Was de paprika, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd het
vruchtvlees in blokjes.
Verhit de bakolie in een wok en roerbak de bosui, de spruitjes en de
paprika ± 5 minuten.
Voeg de mix voor tjap-tjoy en 5 dl water toe en stoof de groenten afgedekt
op matig vuur in ± 5 minuten beetgaar.
Was de taugé en schep die door de spruitjes.
Serveer direct.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Bloemkoolcurry
Indonesischespeklapjes
Peultjes en taugé inpindasaus
Roergebakken groenten metlamsvlees en rijst
IJsbergsla uit dewok

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes