Was de krop andijvie in zijn geheel in ruim water en sla hem goed
droog.
Maak de bladeren los en snijd de stugge steelaanzetten weg.
Maak op het aanrecht 8 stapeltjes van 3-4 andijviebladeren.
Veeg de shii-takes schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de helft van de olie in de wok en roerbak de shii-takes op hoog
vuur bruin.
Blus af met de sherry en breng op smaak met zout en peper.
Leg de shii-takes op de andijviestapeltjes en rol de bladeren losjes
op.
Leg de rolletjes in het bamboemandje of op een bord, sprenkel er de rest
van de olie over en bestrooi met zout en peper.
Zet het stoomrekje in de wok, vul de wok tot 2 cm onder het rekje met
water en breng het aan de kook.
Zet het stoommandje of het bord op het rekje, leg het deksel op de wok en
stoom de andijvierolletjes in 10-15 minuten beetgaar.
Serveer deze rolletjes bij geroosterd vlees of bij geroosterde kip.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |