Aantal personen: 4
40 gr boter
2 eetlepels honing
1 peer in partjes
1/2 ananas in halve plakken
2 sharon(fruit) in partjes
1 mango in partjes
150 gr gehalveerde aardbeien
een snufje nootmuskaat
11/4 dl slagroom
Smelt de boter, roer de honing erdoor en laat het mengsel licht
karameliseren.
Verwarm de partjes fruit hierin 5-10 minuten zachtjes onder regelmatig
omscheppen, zonder ze echt te laten kleuren.
Schep er vlak voor het serveren de aardbeien door en strooi er de
nootmuskaat over.
Verdeel het fruit over de borden.
Klop de slagroom tot yoghurtdikte en serveer die bij het fruit.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |