Aantal personen: 4
1 grote courgette
2 sjalotten
2 tomaten
2 teentjes knoflook
peper, zout
paprikapoeder, kerriepoeder
1 mespuntje sambal oelek
sesamolie
Snijd de courgette met een rasp in spaghetti.
Snijd de sjalotten en de tomaten fijn.
Verwarm de olie in een wok, voeg, als deze goed heet is, de sjalotten toe
en bak ze glazig.
Voeg de tomaten toe en roerbak tot ze gaar zijn.
Voeg de uitgeperste knoflookteentjes en naar smaak kruiden toe, maar houd
de sambal oelek nog even apart.
Meng alles zeer goed en laat nog even garen.
Voeg dan de courgettespaghetti toe en roerbak tot alles gaar is.
Voeg het mespuntje sambal toe en meng alles nogmaals zeer goed.
Dien op met brood of rijst en gegrilde kipfilet.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |