Wild zwijnskotelet met pittige champignons

Wild zwijnskotelet met pittige champignons

Wild zwijnskotelet met pittige champignons

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 wild zwijnskoteletten
250 gr champignons
1 Spaanse peper
1 theelepel tabasco
1 dl slagroom of crème fraîche
50 gr boter
zout, peper

Bereiden

Bestrooi de wild zwijnskoteletten met zout en peper.
Verwarm de boter in een pan en bak de koteletten hierin aan beide kanten
bruin.
Neem ze uit de pan en houd de koteletten warm.
Voeg de champignons in schijfjes toe en fruit deze met de kleingesneden
peper en de tabasco in de bakboter.
Leg de koteletten terug en verwarm ze nog ± 10 minuten.
Voeg al roerend de slagroom toe en laat de saus even inkoken.
Maak de saus op smaak af met zout en peper.
Lekker met worteltjes, gestoofde peertjes en gekookte aardappelen.

Tip: Vervang zout en peper door wildkruiden en bestrooi het gerecht met
fijngeknipte peterselie.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus