Wild ragout

Wild ragout

Wild ragout

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten

Ingrediënten

400 gr wild vlees, bv gaar konijnvlees
50 gr boter
60 gr bloem
3 dl wildbouillon
1 dl rode wijn
2 eetl. zilveruitjes
1 eetl. ketjap manis
peper

Bereiden

Snijd het vlees klein.

Smelt de boter in de pan en voeg de bloem toe.
Roer tot het een geheel is en laat het even garen.
Giet de bouillon en de wijn er beetje bij beetje bij.
Breng het al roerend met een garde aan de kook.
Kruid de roux met zilveruitjes, ketjap en peper.
Voeg op het laatst het vlees toe.

Voor een optimale smaak te krijgen is het aan te bevelen de roux daags van te voren te maken.

Lekker met gekookte rijst of pasta.
Traditioneel in een pasteibakje kan natuurlijk ook. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus