Struisvogeltournedos

Struisvogeltournedos

Struisvogeltournedos

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 stuisvogeltournedos á 180 gr
4 dunne plakjes gerookt spek
25 gr gehakte sjalotjes
boter
1 dl rode wijn
3 dl bruine fond
1 eetlepels acaciahoning

Voor het garnituur:
broccoli of witloof

Bereiden



Bind het spek met een touw om de tournedos.
Bak ze in een klontje boter aan beide kanten bruin en laat ze dan op zacht
vuur 10-15 minuten verder gaar bakken.
Stoof de sjalotjes in een beetje boter.
Voeg de rode wijn toe en laat die bijna geheel inkoken.
Doe er de bruine fond bij en laat opnieuw inkoken.
Verwijder de aanbaksels uit de pan waarin u de tournedos heeft gebakken en
deglaceer ze met de saus.
Werk verder af met de honing.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus