Reebiefstukjes met sherry

Reebiefstukjes met sherry

Reebiefstukjes met sherry

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 reebiefstukken
100 gr boter
zout, zwarte peper
1/2 dl sherry
1/2 dl slagroom
1 sjalotje
1 laurierblaadje
1/2 eetlepels majoraan
1 theelepel rozemarijn

Bereiden

Verhit in een koekenpan 50 gr boter en bak de reebiefstukjes in 3 minuten
bruin en van binnen rosé.
Houd de biefstukjes even warm.
Fruit het sjalotje in de pan even aan en blus dit met de sherry af.
Voeg de laurier, majoraan en rozemarijn toe en laat de saus even
inkoken.
Voeg de room toe, laat het even doorkoken en klop de rest van de boter in
koude vlokjes door de saus.
Serveer deze saus bij het vlees.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus