Parelhoensuprème met sinaasappelsaus

Parelhoensuprème met sinaasappelsaus

Parelhoensuprème met sinaasappelsaus

Aantal personen: 10

Bereidingstijd:

45 minuten

Ingrediënten

10 parelhoemsuprèmes, bestaan uit filet met stukje vleugel.
5 sinaasappels
5 afgestreken theelepels suiker
maggi jus naturel

Bereiden

Met de zistetrekker reepjes van de sinaasappelschil trekken. ( Schillen met dunschiller en de schilletjes in dunne reepjes snijden kan ook).
Deze sinaasappels persen.
Het sap met suiker en de zestes aan de kook brengen en zachtjes laten konfijten tot ze glazig zijn.
Maggi jus naturel toevoegen en op smaak brengen.

De suprèmes prepareren door het vel strak te trekken, het uiteinde in de snijden en over het vleugelbotje te trekken, waarbij het filet voorzichtig onder het vel wordt gedrukt.

De suprèmes per 5 in boter aanbakken. Eerst de onderkant en daarna de bovenkant, anders trekt het vel de verkeerde kant uit. De suprèmes uit de pan nemen en overdoen in een ovenschaal. De suprèmes onafgedekt gedurende 25 minuten nagaren in de oven op 175 Gr C. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus