Kwarteltjes met truffelpâté

Kwarteltjes met truffelpâté

Kwarteltjes met truffelpâté

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 pot vleesfond (380 ml)
1 dl Madeera
2 eetlepels cognac
40 gr boter
4 kwarteltjes
zout, peper
boter
50 gr truffelpâté

Bereiden

Laat in een hoge pan de fond, de Madeira en de cognac tot 2 dl inkoken en
bewaar dit tot het gebruik in de koelkast.
Verwarm 4 borden voor.
Bestrooi de kwarteltjes met zout en peper.
Verhit in een pan 20 gr boter en bak de kwarteltjes, onder af en toe
keren, in 15-20 minuten lichtbruin en gaar.
Snijd de truffelpâté intussen in dunne reepjes en de rest van
de boter in blokjes.
Breng de saus opnieuw aan de kook, klop er van het vuur af met een
staafmixer of garde de boter door en breng op smaak met zout en peper.
Schep de saus op de warme borden, leg de kwarteltjes in het midden en
garneer met de reepjes truffelpâté.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus