Konijnenbouten

Konijnenbouten

Konijnenbouten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

roomboter
olijfolie
knoflook
ui
ontvelde pomodores tomaten (blik of vers)
rozemarijn
droge sherry (evt. witte wijn)
verse basilicum (liever geen gedroogde)
ontpitte zwarte olijven
peper, zout

Bereiden

Wrijf de bouten in met peper en zout en braad ze in de boter met een
scheut olijfolie aan.
Neem ze uit de pan en bak de gesnipperde ui met een uitgeknepen
teentje
knoflook glazig.
Voeg de tomaten, de rozemarijn en een scheut sherry toe, breng het geheel
aan de kook en stoof de konijnenbouten hierin in 30-45 minuten gaar.
Voeg 10 minuten voor het einde van de stooftijd de basilicum en de olijven
toe.
Serveer er tagliatelle en bijvoorbeeld broccoli bij.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus