Aantal personen: 4
600 gr konijn zonder bot
zout, peper
1 grote ui
60 gr gesmolten reuzel of spekvet
250 gr rijst
1/2 liter bouillon
1 bosje peterselie
100 gr harde kaas, bijvoorbeeld Parmezaanse
Snijd het vlees in kleine stukjes en bestrooi met zout en peper.
Pel en snipper de ui.
Verhit de reuzel en laat de ui daarin glazig worden.
Voeg het vlees toe en bak het 10 minuten aan.
Was de rijst, doe hem in de pan en laat hem, onder voorzichtig maar goed
roeren, even mee pruttelen.
Voeg er al roerend de bouillon bij, sluit de pan en laat alles in 20-25
minuten gaar worden.
Meng er op het laatst de peterselie door en de kaas erover.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |