Kalkoentournedos met pittige mangosaus

Kalkoentournedos met pittige mangosaus

Kalkoentournedos met pittige mangosaus

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kleine mango (300 gr)
2 kalkoentournedos
zout, peper
2 eetlepels mangochutney
20 gr boter
1 eetlepel rozijnen
1 theelepel sesamolie
tabasco
toefjes peterselie

Bereiden

Schil de mango, snijd er 6 mooie plakken van en pureer de rest van het
vruchtvlees met de staafmixer of in de keukenmachine.
Wrijf de kalkoentournedos in met zout, peper en 1/2 eetlepel
mangochutney.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in ± 8
minuten bruin.
Leg ze op 2 borden en houd ze warm.
Roer de mangopuree, de rest van de mangochutney, de rozijnen en 1/2 dl
water door het bakvet en breng het aan de kook.
Roer de sesamolie erdoor en breng de saus op smaak met zout en enkele
druppels tabasco.
Schenk de saus over en naast de kalkoentournedos en garneer met de
mangoschijven en toefjes peterselie.
Lekker met gebakken witlof.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus