Hertenstoofpot (4 pers)

Hertenstoofpot (4 pers)

Hertenstoofpot (4 pers)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

600 g hertengoulaschvlees
0.5 ltr groente of runderbouillon
4 el olie
3 middelgrote tomaten
300 g ui
200 g aardappels
2 paprika‘s
150 g ontbijtkoek
2 el paprikapoeder
takje verse thym en bonenkruid
2 laurierblaadjes en half kaneelstokje
p&z

Bereiden


  1. Verhit de olie en bak het vlees hierin aan.

  2. Voeg de uien ,tomaat en knoflook toe.

  3. Strooi er paprikapoeder over en laat het geheel 2 minuten fruiten.

  4. Voeg de bouillon, de kruiden en de aardappels toe.

  5. Breng het geheelaan de kook en laat het 2 uur stoven op een laag vuurtje.

  6. Voeg 30 min.voor het einde de ontbijtkoek en de paprika toe.

  7. Op smaak brengen.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus